Intiem huwelijk

Vieren jullie de liefde liever met jullie naaste familie en hechte vrienden? Dan is een intiem huwelijk helemaal iets voor jullie!

Gezelligheid troef!

Een huwelijk met 25-30 personen (de suite, beste vrienden, hechte familie) kan heel gezellig zijn. Zo heb je voldoende tijd om met iedereen een babbeltje te slaan, tijd genoeg om te genieten van elkaar, om even weg te glippen en quality time te hebben onder elkaar. En wie weet is er ook the golden hour om samen met jouw fotograaf mooie foto’s te maken 😉

Weekend, destination wedding, ... ?

Als je een intiem huwelijk geeft in beperkte kring, dan kan je er ook een trouwweekend van maken. Zo kan alles nog meer relaxed gebeuren. Lees ook mijn blog over ‘overnachten in het groen’. Hier kan je nog inspiratie ophalen voor mooie locaties.

Willen jullie liever niet trouwen in eigen land? Dan kunnen jullie ook naar het buitenland gaan om daar jullie ceremonie en feest te houden. En zo kunnen jullie erna jullie huwelijksreis beginnen of verder naar een andere bestemming vertrekken.

Bij een intiem huwelijk kan je de ruimte (jullie locatie) ook heel mooi inrichten en eventueel ook de ceremonie houden. Pinterest geeft jou alvast heel wat ideeën om bij weg te dromen. Een wedding styliste helpt jou hierbij om dit tot werkelijkheid te krijgen.

Hebben jullie hulp nodig bij het inrichten van jullie locatie of hebben jullie nog andere vragen? Neem dan zeker contact op via annick@pureweddings.be

Credits

Fotograaf Kobe Vanderzande