Pure weddings

CREATING SIMPLE BEAUTIFUL WEDDINGS

Welkom bij Pure weddings!

Doordat ik meer kom te weten over jullie love story, plannen en wensen, plan, coördineer en neem ik alles over, zodat jullie je nergens druk over hoeven te maken.

Jullie huwelijksdag is een dag vol herinneringen, zonder stress.

Overzicht diensten & prijzen

Je kan bij Pure weddings terecht voor verschillende diensten.
Lees
hier meer of download de brochure.

Op zoek naar huwelijksleveranciers?

Ik stelde een brochure samen met mijn favoriete huwelijksleveranciers.

Ilse & Bram - 21.05.2016

Annick zorgde ervoor dat we op onze trouwdag, nu reeds 5 jaar geleden, de praktische zaken helemaal konden loslaten en volop konden genieten van onze dag. Alles was tot in de puntjes georganiseerd. Haar creativiteit, oog voor detail en haar uitstraling zijn échte pluspunten. We kijken nog altijd met héél veel plezier terug naar deze dag.

Caroline & Giovanni - 19.06.2021

Dankzij Annick een heerlijk zorgeloze dag gehad. Alles was tot in de puntjes verzorgd en hebben ons over niks druk moeten maken. De voorbereidingen gingen dankzij jouw zachte aanpak zonder zorgen of stress.

Nogmaals duizend keer bedankt Annick, het was perfect!

Laura & Kris - 12.01.2019

We loved our day, all we had to do was enjoy. Annick is a lovely wedding planner that goes the extra mile to make your wedding a true memory

Sophie & Jonas - 04.09.2021

Liefste Annick,

Bedankt om van ons huwelijk een droom te maken! Het was een fantastische dag en we hebben er enorm van genoten! Jij hebt alles perfect georganiseerd en in goede banen geleid! Je bent een lieve, rustige warme vrouw! Bedankt voor alles!!

Jonas, Sophie & Felien

Ina & Wouter - 24.07.2021

Nogmaals super hard bedankt om onze dag zo mooi tot in de puntjes te verzorgen! Ik ben heel blij dat wij jou hiervoor gekozen hadden. 

Isabelle & Pawel - 31.07.2021

Thank you, Annick, for bringing what was initially a dream into a reality! Our wedding was a memorable day and we enjoyed it immensely! From the very first phone call we had, we immediately knew we were in the best hands and you took care of every detail, walking even the extra mile. You listened. You inspired. And mostly, you surprised. If we have to get married and celebrate again our wedding day, we would definitely go back to you.

Thank you again for everything!!

Ann & Luc - 21.05.2022

Nogmaals bedankt voor de mooie decoratie! Ik was echt wel onder de indruk en niet alleen ik, de genodigden spreken er nog over. Het was zoals ik zei, nog mooier dan ik had kunnen dromen. Het was prachtig! Iedereen was heel lovend.

Els & Dries - 24.06.2022

We hebben Annick ingeschakeld om ons te helpen met de planning en coördinatie van onze trouw. Voor ons was het belangrijk dat we minder stress hadden en goed advies kregen over mogelijke leveranciers. Annick heeft onze verwachtingen volledige ingelost en zelfs meer dan we verwacht hadden.

Ze stond ons bij voor de trouw en gaf ons super advies over locatie, decoratie, kledij enzovoort. Ik vond het vooral zo fijn dat ze de touwtjes in handen nam en heel pro-actief te werk ging. Ze kwam op tijd aankloppen als we dringende beslissingen moesten nemen. En wat ik dan ook zo waardeerde was haar aanwezigheid op de trouw. Ze was er maar dan ook weer niet. Ze regelde alles maar je had niet altijd door dat ze rondliep en alles regelde, een stille kracht :-) Ik zou nooit geen seconde twijfelen om haar in te huren als ik een groot feest had. Ons feest telde 30 mensen en zelfs voor deze beperkte groep was het meer dan waard! Ze was echt een partner, een vertrouwenspersoon, een schouder om op te leunen op de dag zelf, alsook ervoor en erna. Niets was haar te veel! Daarnaast is ze ook gewoon heel fijn in de omgang, heel professioneel en ook heel empathisch. 

Reviews van koppels

Wil je graag meer informatie?

Laat mij via het formulier weten hoe ik jou verder kan helpen.

Address
Molenstede (Diest)
Phone number
+32 472 55 64 09
Email
annick@pureweddings.be