Wat houdt mijn beroep nu in?

Wedding planner

Ik zorg dat jullie huwelijk van A-Z geregeld is: locatie, catering, weddingcake, fotograaf, uitnodigingen, bloemen, kerk/ceremonie, hair & make-up artist, styling …

Dit wordt altijd afgestemd met jullie en met jullie keuze ga ik aan de slag. Aan de hand van hoe jullie het zien en met de ideeën op Pinterest, wordt er een moodboard gemaakt om zo verder te gaan met de huwelijksleveranciers.

Als weddingplanner geef ik advies, tips en sta jullie bij als het moeilijk is om een keuze te maken. We stellen ook samen een draaiboek op en dit wordt aan de belangrijkste personen doorgegeven.

Ik neem alle stress weg en houd het hoofd koel op drukke momenten. Tevens ben ik ook de contactpersoon voor de genodigden, zodat zij het koppel (jullie dus 🙂 niet moeten bellen tijdens het plannen.

Kortom: Als weddingplanner blus ik brandjes, los ik zaken op en zoek ik last-minute naar oplossingen. Ik ben jullie redder in nood waar je op kan vertrouwen.

Wedding stylist

Als wedding stylist zorg ik voor de decoratie, tafelstyling en bloemen (in samenwerking met een florist) – en heel soms ook voor het grafisch design van naamkaartjes of uitnodiging.

Voor de styling werken we aan de hand van een moodboard en zo kan er gekeken worden naar welke materialen, kleuren, bloemen, … jullie willen. De styling kan zowel in de kerk zijn als op de locatie waar jullie ceremonie plaatsvindt. En de tafelstyling is op de locatie zelf.

Ceremoniemeester

Jullie hebben jullie huwelijk zelf georganiseerd, maar jullie willen toch dat er iemand is waar jullie op kunnen steunen, vertrouwen en dat jullie kunnen genieten op jullie huwelijksdag.

Dan kom ik als ceremoniemeester zeker van pas. We overlopen samen alles in de aanloop van jullie huwelijksdag: huwelijksleveranciers, nog extra zaken waarvoor gezorgd moet worden (naamkaartjes, bedankjes, …), het verloop van de dag a.d.h.v. een draaiboek, en ik ben ook aanwezig op jullie dag (van ’s morgensvroeg tot na de receptie, na het feest – hoe jullie het willen). Ik ben ook de contactpersoon voor jullie genodigden en blus brandjes als het nodig is.

Rentals & lasercut

Naast het organiseren en begeleiden van jullie huwelijk, heb ik ook een klein aanbod van verhuurmateriaal en zorg ik voor decoratie in lasercut.

Neem zeker een kijkje in beide brochures:

Iets gevonden dat jullie willen gebruiken voor jullie huwelijk? Neem dan even contact op.

Aangezien ik de drie concepten + rentals & lasercut aanbied, kan je als koppel zelf bepalen waarop jullie beroep willen doen. Enkel iemand nodig voor de ceremonie? Check! Tafelstyling en wedding planning? Check! Check! Nog iets nodig van verhuurmateriaal of lasercut? Double check!

Welk concept jullie ook kiezen, ik zorg dat jullie ten volle kunnen genieten van jullie dag.

Hebben jullie vragen over hoe ik jullie kan begeleiden op jullie huwelijksdag? Neem dan zeker contact op met mij via annick@pureweddings.be

Credits

Foto 1: Liesbeth Engelen
Foto 2: Kobe Vanderzande
Foto 3: Sofie Van Hoogten