Matching outfits voor de bruidsmeisjes

Straal samen in het kleurenpalet dat de bruid kiest

De bruid wil dat haar bruidsmeisjes ook stralen op de mooiste dag van haar leven. Meestal heeft het koppel een kleurenpalet in gedachten voor hun huwelijksfeest en wordt dit ook in de kledij doorgetrokken. En believe me, dit maakt het echt helemaal af!

Soms geeft de bruid aan wat het kleurenpalet is en hiermee kunnen de bruidsmeisjes zelf op pad gaan voor hun jurk/jumpsuit; dit kan in een fysieke winkel zijn of online. Houd er rekening mee dat sommige gasten dezelfde jurk kunnen hebben…

Een andere optie is dat de bruid er een ladies day van maakt met haar bruidsmeisjes en beslist welke jurk/jumpsuit het gaat worden – soms door samen naar meerdere winkels te gaan. De keuze is aan de bruid om deze kledij te kopen voor hun of dat de bruidsmeisjes het zelf betalen.

Er zijn ook zaken die zich volop storten op kledij van de suite/bruidsmeisjes én het is ook nog eens Belgisch! Zo heb je Team Bride en Zâne-Zâne; allebei focussen ze zich op bruidsmeisjes in een Pinterest perfect kleurenpalet en er is keuze genoeg!
Zo zijn er ook de fitting parties die me heel leuk lijken om er een superleuke dag van te maken én om dan ook nog eens jouw outfit te vinden (voor elke maat en vorm die je als vrouw hebt).

Ik wens jullie heel veel succes met de zoektocht naar de perfecte matching outfits!

Wil je nog meer inspiratie of ben je nog op zoek naar iemand die jouw huwelijk verzorgt? Neem dan contact op via annick@pureweddings.be

Credits

Fotograaf Sofie Van Hoogten