Hoe de zenuwen op jullie huwelijksdag verminderen

Zenuwen zijn er altijd in de aanloop naar jullie huwelijksdag en vooral 's morgens. Je bent omgeven door jouw lievelingsmensen en huwelijksleveranciers en dit kan best overweldigend zijn.

In deze blog geef ik enkele tips om de ochtend zo gemoedelijk mogelijk te laten verlopen. En als je een wedding planner hebt, dan kan jouw dag zonder zorgen verlopen ;)

Afspeellijst

Speel jullie lievelingsliedjes af bij de start van jullie dag.

Memories in a box

Geef een doosje met foto's aan elkaar; jullie eerste diner, eerste uitstapje, eerste verre reis,... of een collage van leuke momenten.

Love letter

Schrijf een brief(je) voor elkaar en lees deze voordat jullie the first look hebben.

Jewelry

Geef een juweeltje aan jouw partner die hij/zij kan aandoen op de dag zelf.

Photoshoot

Doe een boudoir shoot en geef enkele foto's aan jouw partner als verrassing.

Surprise

Laat jouw getuige een trouwkleed aandoen als verrassing en zorg al voor een ludiek moment om de zenuwen van de bruidegom te temperen.

Food

Zorg ook dat je voldoende ontbeten hebt (ook al heb je niet veel honger op deze speciale dag) of neem snackjes en drinken mee voor onderweg.

Andere tips

Gezien op Blind Getrouwd

  • *Bruidegom, check dat je niets in jouw zakken hebt zitten van portefeuille of gsm -> niet zo mooi op de foto's.
  • *Als je jouw kostuum past, doe dan alle bewegingen en moves die je zou doen op jullie huwelijksdag, zodat jouw broek niet scheurt ;)
  • *Wil je dat jullie overleden geliefden ook aanwezig zijn? Een bedeltje aan het bruidsboeket, ketting of armband is een mooie herinnering aan hen (eventueel in de kledij initialen laten borduren) of een bloem als symbool voor die bijzondere persoon in jouw bruidsboeket laten verwerken.
Credits

Foto: Kimberley Cuppens
Bloemen: Floralis Handmade
Make-up & Hair: Elise Vanderbruggen
Cake & more: Tartelotte
Koppel: Jorien & Kwinten
Styling: Pure weddings