VIER DE LIEFDE IN DE ARDENNEN

Onze Ardennen hebben zoveel moois te bieden. Nog niet overtuigd? Check dan zeker deze post van de Flair over de Hoge Venen. Wat een pareltjes!

https://www.flair.be/nl/lifestyle/hoge-venen-bezienswaardigheden/

Ik ben recent naar Malmédy geweest en wat heb ik genoten van de leuke plekjes en uitzichten die dit prachtig stukje natuur biedt! Om helemaal stil van te worden. Ik heb daar de wandeling naar de waterval van Bayehon gedaan. Je komt na 1,5 km uit bij de waterval; hier kan je vanop een bankje genieten met het zicht op de waterval. Je kan ook helemaal tot aan de waterval gaan, wat ook zeker de moeite is!

Tijdens de wandeling kom je mooie rustpunten tegen om de omgeving in je op te nemen.

Een andere, heel mooie locatie is Rochehaut in Luxemburg – prachtig zicht en heel mooie plekjes in de natuur. De laddertjeswandeling is echt de moeite, je komt zo uit bij mooie plekjes aan het water en uitzichten vanop een rots.

https://walloniebelgietoerisme.be/nl/content/buitengewone-wandeling-rochehaut-duizelingwekkende-wandeltocht

Een andere mooie en gezellige plek zijn Les lacs de l’eau d’heure in de buurt van Cerfontaine. Maak de grote wandeling van 12km langs het grote meer en ontdek mooie en gezellige plekjes om tot rust te komen.

https://www.lacsdeleaudheure.be/balades-nature

Nog een prachtige parel in de Ardennen is de Abdij van Villers-la-Ville. Maak een mooie wandeling rondom de abdij (talrijke wandelroutes in de omgeving) of koop een ticket en kuier uren rond in het grote domein van de abdij. Geniet ook van de rust en de mooie tuinen van de abdij – zelfs in het domein heb je een mooie mindfull wandeling.

https://villers.be/nl

Nog op zoek naar andere mooie plekjes in België waar je kan picknicken én een picknickmand kan bestellen? Neem dan zeker een kijkje op https://picknickpoint.be/

Ben je geïnspireerd geraakt en breng je binnenkort een bezoekje aan één of meerdere van bovenstaande plekken? Laat me dan zeker weten hoe je het vond. Dat zou ik héél fijn vinden! Ik wens je alvast heel fijne momenten toe met jullie tweetjes. Geniet van de natuur en de rust, maar vooral van elkaar!

Categories :

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *